Translate

dimarts, 3 de juliol del 2012

Primavera de 2012

Els donatius de la primavera de 2012 van ser 222 €! Estava indecís en el projecte beneficiari, en tenia dos per decidir... Finalment vaig partir el donatiu:

La Fundació CRAM (Fundació per a la Conservació i Recuperació d'Animals Marins) va rebre 75 €. "És una entitat privada, sense ànim de lucre, destinada a la conservació i a la recuperació del medi marí i les seves espècies amenaçades". Aquest cop he volgut fer més que un donatiu, també m'implicaré en el projecte com a voluntari!






 

També és possible veure'n vídeos entrant a l'apartat Canal CRAM de la seva web: www.cram.org.


La resta del donatiu, 147 €, va ser per la Ryan's Well Foundation. Es tracta d'una fundació de Canadà que construeix pous d'aigua en llocs necessitats del 3er món.

Ryan Hreljac és un noi de Canadà que va aconseguir donatius per finançar un pou a Uganda amb només 6 anys. Podeu llegir la seva emocionant història aquí: El niño que le quitó la sed a medio millón de africanos. O també mirant la següent presentació de diapositives (versió per descarregar, amb el botó dret i "Anomena i desa el contingut de l'enllaç..."):


Unes quantes fotografies:



 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada